avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proces in Spania - acte necesare din Romania
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proces in Spania - acte necesare din Romania

As avea si eu nevoie de un ''certificat de lege'' dar as avea nevoie de cateva indrumari cum pot intra in posesia acestuia si care sunt pasii de urmat pt urmatoarea problema: o persoana decedata in Spania la locul de munca (munca legala) pt despagubire (asigurare) pt a continuarea procesului
Cel mai recent răspuns: Nepotul , utilizator 14:36, 9 Decembrie 2011
Fiti va rog mai explicit: ce intelegeti prin certificat de lege?

Completare
Nu mai deschideti topicuri cu aceeasi intrebare pentru ca este contrar Regulamentului si vi se vor sterge.
Aveti rabdare si explicati mai clar ce va intereseaza.
Ultima modificare: Vineri, 9 Decembrie 2011
Ares-3, moderator
aici este problema pe care o intampin ca nu stiu exact ce inseamna ....... din ce stiu cica trebuie un certificat de lege care sa ateste faptul ca legea noastra este deacord cu ce-a din spania sau ceva de genul
..... pers in cauza a decedat la locul de munca .... s-a deschis proces pt despagubire la asigurare si acum pt a incheia procesul mai trebuie un certificat de lege .....avocatul de acolo a trimis ceea ce trebuie la ambasada si de 2 luni nu a primit nici un raspuns ....intre timp m-a rugat pe mine sa ma duc sa rezolv treaba (eu fiind in Buc) si nush cunm sa procedez unde sa ma duc sa scot asa ceva
am fost la ambasada spaniei in romania cum mi-a spus si au spus ca nu e de competenta lor si nu au stiut sa ma indrume

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intimat-reclamant ,recurs-suspendare cristina/BZ cristina/BZ M-am judecat,Am castigat in prima instanta.Partea adversa a cerut recurs.Dupa primul termen am aflat ca a decedat. Unul din mostenitorii acestuia a depus ... (vezi toată discuția)
Ce conditii trebuiesc indeplinite ptr a beneficia de asigurarea unui credit bcr? Ene Alexandru Ene Alexandru In calitate de mostenitor, am instiintat BCR ca nu va mai fi platita rata creditului unui contract din cauza decesului. Am mers cu copie de pe Certificatul de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ,copilul meu a murit într-un accident rutier în olanda ... Raluca Nanu Raluca Nanu Buna ziua ,copilul meu a murit într-un accident rutier în Olanda pe o trecere de pietoni .Ea era studentă în Olanda iar pe perioada verii se angajase ... (vezi toată discuția)