avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... legalizare si investire sentinte
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

legalizare si investire sentinte

Imi puteti spune, va rog, care sunt etapele de legalizare si investire cu mentiunea definitiva si irevocabila a hotararii de divort si a partajului dupa pronuntarea lor?

Cel mai recent răspuns: MagdaPopa , utilizator 14:55, 9 Decembrie 2011
Dupa expirarea termenului de atac, mergeti la arhiva civila si programati dosarul. La data programata, va prezentati cu cerere , chitanta cec cu plata a cate 2 lei pt fiecare copie ce-o doriti legalizata, timbru judiciar de 0.15 lei ( sau de valoare mai mare daca nu gasiti) pt fiecare copie.
La arhiva civila anuntati dosarul si apoi mergeti la registratura.
Expirarea termenului de atac reprezitna 30 de zile de la data pronuntarii?
Va multumesc!
de la data comunicarii ( data de pe stampila postei)
Multumesc din nou!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta definitiva yvon yvon Buna ziua, in data de 08.06.2011 ar fi 30 de zile de la primirea sentintei de divort (a fost apel). Daca nu se face recurs la ea, in ce conditii pot obtine ... (vezi toată discuția)
15 zile lucratoare sau calendaristice la recurs? mieluu mieluu se socoteste termenul de 15 zile lucratoare sau calendaristice pentru recurs? incepind din ziua in care a fost primita corespondenta? multumesc mult. (vezi toată discuția)
Cum obtin hotararea de divort pe care sa scrie definitiv si irevocabil? tatiana.m tatiana.m O sa fiu scurta, pentru ca s-a scris deja mult pe acest subiect, dar eu vreau sa fiu mai bine informata si pentru obtinerea unei hartii, nu cred ca am nevoie ... (vezi toată discuția)