avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... greseala in Rca
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

greseala in Rca

Buna ziua,
Am comandat online o polita RCA, am primit-o si am constatat ca mi s-a gresit numarul de inmatriculare < in loc de V aparea litera B >. Ce se poate face sa nu am probleme?
Eu sunt dintr-un orasel si firma de brokeraj este din capitala.
:D deja devine....
Nici-o societate nu face asa ceva... si daca recunoaste ca numarul este gresit nu se rezolva nimic in cazul in care datele sunt transmise in baza CEDAM.
Asta este doar ca sa nu aveti probleme in caz de daune si sa nu va creeze disconfort.
Ar trebui sa sunati dumnevoastra la societate direct si sa sesizati eroarea. Aveti numerele de contact pe polita de asigurare si solicitati expres corectarea datelor.
Hai sa iti zic eu cum se face ca lucrez in domeniu si stiu. Nu trebuie sa anulezi nicio polita. Suni la societatea ce ti-a facut asigurarea spui sa iti corecteze numarul. Societatea de brokeraj ia legatura cu societatea de asigurare care iti corecteaza numarul. Singurul lucru ce nu poate fi modificat pe polita este valabilitatea in rest orice se poate modifica si corecta foarte usor! Alte intrebari?
Da...
Cum modifici datele transmise in baza CEDAM?
Pentru orice eventualitate luati legatura cu intermediarul emitent al politei.Se poate anula si emite o alta pe seria de sasiu corecta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Greseala rar-modificare sau anulare rca MariusGologan MariusGologan Am facut cartea de identitate(CIV-ul) unei masini la RAR , am facut toate demersurile pentru inmatriculare la Politie(taxe CEC, trezorerie) inclusiv RCA. La ... (vezi toată discuția)
Amenda rca expirat dorel92 dorel92 Buna ziua! In urma cu cateva zile am fost tras pe dreapta de politie. Masina pe care o conduceam (masina de firma) avea asigurarea RCA expirata, eu nu aveam ... (vezi toată discuția)
O intrebare ipotetica? miliardar miliardar Ce se intampla daca angajatul de la o firma de asigurari greseste datele pe o polita ce o incheie, iar asiguratul face accident, si compania de asigurari ... (vezi toată discuția)