avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Acuzat fictiv de accidentarea unui pieton?!
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Acuzat fictiv de accidentarea unui pieton?!

Buna seara,
As dori sa va relatez o intamplare ciudata si masurile pe care le-am aplicat in urma ei.

Mergeam cu un autoturismul personal si am fost semnalizat de un alt sofer sa opresc . am coborat si mi-a spus ca as fi lovit un pieton, o femeie cateva statii mai in urma.

Normal am fost uimit, nu puteam sa cred, am verificat starea masini lovituri etc nimic, eram 2 persoane in masina si nu am simtit soc etc ca nu este camion .

In aproximativ 20 min am sosit la locul indicat de acel sofer am intrebat persoanele din zona daca stiu de accident, nu era politie, salvare in aceste conditii am hotarat sa merg la politie la udriste, sa vad ce trebuie sa fac.

Mi sa dat o declaratie tip, am completat-o, mi s-au verificat documentele si am fost testat cu etilotestul rezultat 000, am semnat declaratia.

Nu mi sa dat nici un numar de inregistrare si mi sa spus sa astept telefonul lor! Am procedat corect?? Ce trebuie sa mai fac? Sunt stresat de eveniment! [ nu am nici numarul masini celui care ma oprit] trebuie sa caut avocat??

O seara placuta!
Depinde de ce ati scris in declaratie. Veti vedea cand va cheama

Cu stima,
Av Oana Toader-Plugariu
Ultima modificare: Vineri, 9 Decembrie 2011
Gabriela Pintea, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier, permis ridicat adelynna_20 adelynna_20 In decembrie anul trecut am fost implicata intr-un accident la intersectia strazilor Valea Ialomitei cu Valea Oltului. Am plecat de la semafor de pe strada ... (vezi toată discuția)
Victima pe trecere de pietoni horatiu_b horatiu_b Buna ziua! In urma cu 3 zile am avut un accidentin urma caruia am lovit o fata cu un copil in brate. Sa va relatez cum s-a intamplat: ma apropiam de o trecere ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva procesului-verbal de contraventie, politia rutiera sterianaconst sterianaconst Acum o luna am fost lovita de catre o autoutilitara care a dat in marsarier, soferul a recunoscut initial, dar nu avea nici un document asupra lui. A insistat ... (vezi toată discuția)