In decembrie anul trecut am fost implicata intr-un accident la intersectia strazilor Valea Ialomitei cu Valea Oltului. Am plecat de la semafor de pe strada Valerea Ialomitei si am virat la stanga pe Valea Oltului, in fata mea avand o alta masina, care imediat dupa plecare a ffanat brusc, eu deasemeni franand numai ca nu a intrat abs-ul deoarece pe carosabil era nisip, iar rotile mi-au alunecat si l-am lovit pe cel din fata. El franase brusc pentru ca ii trecuse in fuga un pieton pe trecere. Dupa lovire, am coborat si eu si soferul masinii din fata ca sa vedem pagubele si daca este cineva ranit. Nu era nimeni ranit, masina mea nu avea nimic, dar a celuilalt era lovita destul de nasol. Am cazut de comun acord sa mutam masinile din intersectie pentru a nu bloga traficul si sa discutam in legatura cu asigurarea si cu sectia de politie unde o sa mergem sa constatam accidentul. In momentul in care am mutat masinile de pe trotuar a venit un individ nervos si care il injura pe soferul celelilalte masini spunand ca a dat peste el si ca a vrut sa il omoare.A fost chemata ambulanta care l-a luat pe acest individ care spunea ca acuza dureri de picior si l-au dus la Universitar. Politia a facut masuratori si ne-a spus sa mergem la Udriste. Noi, eu si soferul celalalt, am incercat sa le explicam ca nu a fost lovit nimeni dar nu ne-au crezut. Ajunsi la Udriste am dat declaratii in care am spus exact cum s-a intamplat, inclusiv ca nimeni nu a fost lovit. Politistii au ajuns la concluzia ca trebuie sa imi ridice permisul si sa imi dea o dovada de circulatie, pe care eu sa o prelungesc in fiecare luna, si sa ii dau asigurarea mea celuilalt pentru a-si repara masina. Acel individ are la dispozitie 60 de zile pana sa depuna plangere. Am sunat si la Universitar sa vedem cum se simte si nu ne-au putut spune cei de acolo dacat ca nu a fost cazul sa il interneze sau sa ii faca ceva.
Eu acum am permisul ridicat, dosarul meu se afla acum la cercatari penale si sincer eu nu mai inteleg nimic....Da, recunosc ca sunt vinovata ca l-am lovit pe celalalt in spate, si ca lovitura din spate se plateste...dar nu inteleg de ce sunt cercetat penal....
nu sunteti cercetat penal, ci doar ca dosarul este in perioada de acte premargatoare. daca nu se confirma vatamarea corporala a pietonului veti primi permisul inapoi.