avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sunt admisi alti martori sau alte dovezi la recurs?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sunt admisi alti martori sau alte dovezi la recurs?

Buna seara!
Revin cu o alta intrebare: Mai pot fi adaugate la dosar alte dovezi sau audiati alti martori cu scopul de a ataca sentinta, la recurs (Curtea de Apel)?
Este vorba de subiectul de mai jos. Multumesc!

PENAL! Va rugam sa ne ajutati cu ceva sugestii! Ce sanse avem la recurs?
Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for... >
Cel mai recent răspuns: ContSters103772 , utilizator 09:09, 10 Decembrie 2011
In recurs se pot depune ca dovezi noi doar inscrisuri si poate fi reaudiat inculpatul.
Nu pot fi audiati martori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cale de atac dupa recurs? Cristian Podeanu Cristian Podeanu Va rog daca poate sa-mi spuna cineva daca mai exista vreo posibilitate de atac in instanta in cazul cand mi-a fost respins un recurs. Daca da, unde trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Mesaje de raspuns redactate, care nu apar pe forum , desi ele apar ca fiind validate Radu Gabrian Radu Gabrian Subiect: Comisie rogatorie Exista posibilitatea audierii unui militar care a fost martor la o infractiune in timpul liber,de catre organele de cercetare ... (vezi toată discuția)
Termen contestare la cedo 6 luni de la... alex_mn alex_mn Buna ziua, As vrea sa stiu cum se calculeaza termenul de 6 luni in care pot sa contest la CEDO o hotarare definitiva si irevocabila? Curge de la data ... (vezi toată discuția)