avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... dreptul muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

dreptul muncii

Ce poti face in conditia in care angajatorul te obliga sa iti semnrzi demisia?Ce drepturi ai?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:04, 10 Decembrie 2011
Nu va poate obliga nimeni sa semnati demisia. Daca indepliniti conditiile de stagiu pentru somaj, in momentul in care semnati nu mai puteti fi disponibilizat si pierdeti sansa de a lua somaj. Lasati-i sa va disponibilizeze. Ce aveti de pierdut?
BiancaC a scris:

Ce poti face in conditia in care angajatorul te obliga sa iti semnrzi demisia?Ce drepturi ai?

In aceste conditii , va adresati instantei de judecata pentru a solicita anularea deciziei de incetare a c.i.m., deoarece consimţământul dvs a fost viciat prin eroare, dol sau violenţă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fortare demisie etepisi etepisi Buna ziua.Ce as putea sa fac in cazul in care nu semnez demisia, sub presiune, in cazul in care se face externalizare de servicii?Pot ramane fara loc de ... (vezi toată discuția)
Demisie in alb kamytza01 kamytza01 buna seara, va rog sa imi spuneti si mie ce as avea de facut in urmatoarea situatie in care ma aflu si daca este legal ceea ce se intampla. de un an eu si ... (vezi toată discuția)
Demisia ceruta de angajator la nastere copil atty atty ce procedura ar trebui sa urmez, in cazul in care sotia a nascut, si angajatorul la aflarea vestii nefiind de acord sa-mi acorde cele 5 zile libere; incercand ... (vezi toată discuția)