avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Teava comuna propusa pentru taiere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Teava comuna propusa pentru taiere

Locuiesc la etajul 5 intr-un bloc de 10 etaje, la mine in ap se afla bucla tevii comune de incalzire. Administratorul doreste sa taie aceasta bucla deoarece consonsidera ca de aici locatarii de la etajul 8 nu au caldura ..
Va rog sa -mi dati o solutie la aceasta problema .
Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Decembrie 2011
elga50, moderator
Cel mai recent răspuns: Mariana Apostol , utilizator 11:34, 10 Decembrie 2011
Acea bucla numita si lira de dilatare este instalata pentru dilatarile termice (sau contractii).
A fost calculata functie de lungimea conductelor si a temperaturilor si este instalata
la jumatatea inaltimii.(5 din 10)la noi este 6 din 12.
Nu poate si nu are voie sa o taie.Caoriferele de la etajele superioare nu se incalzesc cu totul din
alte motive.Fie nu sunt aerisite,sau aveti repartitoare si nu au fost deschise cand s-a umplut
instalatia.-Administratorul ,un instalator priceput ,poate face si stie mai bine cauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua.acum 8 ani s-a schimbat instalația de căldură în ... Mircea Cojocaru Mircea Cojocaru Bună ziua.Acum 8 ani s-a schimbat instalația de căldură în tot blocul(blocul are 10 nivele și 4 scarri).Administratorul de atunci când sa schimbat ... (vezi toată discuția)
Probleme cu administratorul blocului-- Dan13 Dan13 Acum cateva zile administratorul imi spune ca vrea sa inlocuiasca la mine in ap. o bucata din teava metalica comuna cu agent termic cu o mufa de ... (vezi toată discuția)
Plata pierderi de caldura la bloc / lege maruis maruis Buna ziua, As dori sa stiu daca exista vreo reglementare (lege) legata de calculul (distribuirea) pierderilor de caldura pentru o scara de bloc. Mai exact ... (vezi toată discuția)