avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Care sunt drepturile oamenilor fara adapost?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Care sunt drepturile oamenilor fara adapost?

As dori daca poate cineva sa posteze drepturile oamenilor fara adapost. Daca exista asa ceva in Romania.
Cel mai recent răspuns: Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator 10:29, 10 Decembrie 2011

Ati putea incerca sa obtineti o locuinta sociala, daca indepliniti unele conditii, printre care:
Nu deţineti în proprietate o locuinţă;
Nu ati înstrăinat o locuinţă după data de 1 ianuarie 1990;
Nu ati beneficiat de sprijinul statului în credite şi execuţie pentru realizarea
unei locuinţe;
Nu deţineti , în calitate de chiriaş, o altă locuinţă.(L114/1996, art. 48)
Sunt cateva legi care reglementeaza problema care va intereseaza, de pilda:
Legea nr. 15/2003
Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 57/2008

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Og 19/1994 si legea locuintei 114/1996 stoica ionut 13 stoica ionut 13 Buna seara ,am cumparat un apartament in provincie, in anul 2003 februarie in temeiul prevederilor Ordonantei Guvernului Romaniei nr. 19/1994 aprobata cu ... (vezi toată discuția)
Scutire taxe si impozit mbm76 mbm76 Pentru tineri sub 35 de ani care vor sa construiasca o casa in regie proprie si indeplinesc celelalte conditii (peste 18 ani,nu au si nu au avut alta casa ... (vezi toată discuția)
Locuinta sociala lili olarescu lili olarescu Buna ziua! Am o problema si as dori sa imi dea cineva un raspuns daca se poate. Locuiesc intr-o locuinta sociala si trebuie sa reinoiesc contractul de ... (vezi toată discuția)