avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Proba de lucru
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Proba de lucru

Buna ziua
Am deschis o patiserie si dorim sa chemam la interviu doamne pt postul de patiser. Problema e ca am vrea sa le verificam randamentul pe perioada a 8 ore de munca.
Cum putem face acest lucru fara a incheia ctr.individuale de munca decat persoanelor selectate?
Daca imi vine un control de la ITM si d-na este in proba cum ma pot justifica?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:25, 11 Decembrie 2011
Exact acest lucru il dorim, deoarece persoanele somere nu ar vrea sa renunte la acest drept fara a avea certitudinea angajarii.
Puteti sa imi sintetizati sau sa imi explicati o stuctura a acestei proceduri. Ce documente trebuie sa intocmesc ( ex: fisa de interviu?)
Multumesc
In Reg.Intern trebuie sa aveti prevazut o procedura referitoare la modul în care se desfasoara recrutarea, selectia si angajarea personalului în cadrul societatii.
Procedura trebuie sa fie valabila pentru toate posturile existente sau care urmeaza sa fie înfiintate în cadrul SC .

O astfel de procedura gasiti aici:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada de proba alexauto1 alexauto1 Buna sunt angajat de curand la o multinationala pe perioada nedeterminata si cu perioada de proba de 90 zile. Suntem obilgati sa ne luam concediu o saptamana ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, daca am un cim pe perioada nedetermianta, dar care ... Celechi Celechi Buna ziua, Intrebare pentru crestere copil pentru tata Daca am un CIM pe perioada nedetermianta, dar care are clauza de 6 luni pentru perioada de proba, eu ... (vezi toată discuția)
Perioada de proba pt muncitorii necalificati delia25 delia25 Conform noului cod al muncii muncitorii necalificati ce perioada de proba vor avea? Multumesc. (vezi toată discuția)