avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Fond funciar anulare partiala a titlului de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Fond funciar anulare partiala a titlului de proprietate

In prima instanta, pe baza probelor administrate, expertiza topo, inscrisuri, act de proprietate, castig procesul, in sensul ca anulez la parat 2 titluri de proprietate, iar la recurs, la tribunal, curios dupa cateva termene, cca. 5, instanta ramane in pronuntare cca. 1 luna, cu amanari saptamanale, iar la final, instanta pronunta, casarea hotararii, admite recursul paratului asa cum a fost el formulat desi procedural nu stiu cum se dovedeste rejudecarea instantei de recurs, astept totusi motivarea, paratul a depus la dosar o expertiza extrajudiciara facuta de o persoana in care ii da dreptate acestuia dar nu in totalitate, deoarece in expertiza lui o suprafata de 80 ari sunt indicate ca ar fi ale mele iar instanta procedeaza la casarea hotararii in totalitate, coruptie pe fata, intrebarea mea este ce cale de atac am si in conformtate cu ce act normativ, pentru detalii dosar civil 30127/245/2009, tribunalul iasi.
multumesc
Cel mai recent răspuns: Oana Gabriela , utilizator 11:19, 17 Decembrie 2011
Stimată doamnă,

Prima dată, ca întrebare retorică: dvs puteți înțelege ce ați scris?

În ceea ce privește calea de atac: nu aveți nici o cale de atac împotriva trimiterii cu rejudecare dispusă în recurs; vă judecați din nou pe fondul cauzei, în limitele arătate în hotărârea de recurs.

Cu stimă.
Normal ca inteleg .....ce am scris!!!!!!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fond funciar anulare partiala a titlului de proprietate Oana Gabriela Oana Gabriela In baza actului de proprietate din 1967 am castigat un proces unde s-a pronuntat irevocabil ca am dreptul de proprietate asupra unei suprafete de teren ... (vezi toată discuția)
Deciziile posibile luate de curtea de apel Ioana1919 Ioana1919 As dori sa stiu ce decizii poate lua Curtea de Apel intr-un proces civil in care prima instanta (Tribunalul Bucuresti) a respins ca neintemeiata actiunea ... (vezi toată discuția)
Solicit ajutor louisa louisa Buna ziua, As dori sa stiu daca mai este vreo cale de atac impotriva hotarari de casare pronuntata in recurs. Prima hotarare este data de judecatorie apoi ... (vezi toată discuția)