avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale comercializare produse curatenie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

comercializare produse curatenie

buna ziua. vreau sa aduc produse de curatenie din germania la bidoane mari si eu sa le ambalez in recipinenti mai mici in romania. am un srl a carui obiect de activitate e comert cu ridicata nespecialitat, fiind autorizat sa efectuez tranzactii la beneficiar. eu aduc cateva sute de kilograme. cum trebuie sa procedez. ma refer la depozitare, la avize de mediu, anitare, sanepid ceva de genu asta. multumesc
Cel mai recent răspuns: bestlegis , utilizator 13:17, 10 Decembrie 2011
Cel mai mare hop o sa-l aveti la APM. Daca aici veti rezolva, restul actelor nu constituie o problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comert in afara chioscurilor, standurilor etc... nicusoronuta nicusoronuta buna ziua. am nevoie de cateva lamuriri. in certificatul constatator pentru sediul social am codul 4799, comert cu amanuntul in afara magazinelor , ... (vezi toată discuția)
Dilema aurasname aurasname Buna ziua. Am infiintat o societate comerciala cod caen singurul autorizat 4690 -Comert ridicata nespecializat. Am ales acest caen in ideea ca produsele pe ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl-d sau srl ? maarkyM maarkyM buna ziua,rog un raspuns avizat legat de aceasta intrebare,va multumesc. doresc sa infiintez un SRL ,dar in cazul in care am avut un PFA,pot infiinta un ... (vezi toată discuția)