avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... ajutor!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

ajutor!

da,dar ma pot suna de la politie pentru fapte comise anterior mentionez k nu ma oprit paznicul..regret enorm ce am facut..de asemenea mentionez si k nu voi mai da pe la magazinele acelea..ce sa fac..
Cel mai recent răspuns: Simion Patrascu , Consilier juridic 18:41, 10 Decembrie 2011
Sigur ca va pot chema. Cred ca sinceritatea va ajuta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am furat si regret enorm starshine starshine buna..am facut o fapta rusinoasa de care regret enorm...am furat lucruri minore din magazine kaufland dm si lidl de mai multe ori...am furat un lucru de la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. Îmi e foarte rusine dar am comis ceva. am si eu o ... F. E. T. F. E. T. Buna ziua. Îmi e foarte rusine dar am comis ceva. Am si eu o intrebare. Ieri am intrat la un magazin si am pus in rucsac produse alimentare in valoare de 46 ... (vezi toată discuția)
Ajutor! consecinte furt magazin tWoGrAvvS tWoGrAvvS Salut, am avut un incident recent. Am 17 ani si nu stiu ce sa mai fac! Am vrut sa sustrag din magazinul Zara doua perechi de pantaloni, (260 ron total) Cand ... (vezi toată discuția)