avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... impozitare venit recensamant
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

impozitare venit recensamant

Buna ziua,eu am participat la recensamantul actual si nu am inteles ,adica nu mi s-a comunicat,cum s-a procedat la aplicarea impozitului.Eu nu am nici un venit.Contractul este de conventie civila si stiam ca la acesta se aplica impozit de 16%.In final defapt a fost aprox. 27%,adica 200 ron .Imi puteti explica.va rog daca este corect. Multumesc
Cel mai recent răspuns: elero , utilizator 20:53, 11 Decembrie 2011
Da, este corect. Vi s-a retinut si contributia pentru asigurari de sanatate.
ok. multumesc.Credeam ca este doar 16%

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata cass pe 5 ani in urma acatanas acatanas Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema: din anul 2002 pana in prezent sunt angajata cu CIM la o firma unde mi s-au platit regulat toate contributiile ... (vezi toată discuția)
Declararea veniturilor din conventii civile gabi1 gabi1 Buna ziua, As dori sa stiu daca exista obligatia de a declara veniturile din conventii civile pe anul 2009, in situatia in care s-a retinut si virat ... (vezi toată discuția)
Plata contributii sanatate pentru o conventie civila din 2010 marius_wiz marius_wiz buna ziua am avut o conventie civila din 2010 am incasat o singura plata in 2010 , iar in 2011 am depus declaratia la fisc, am platit impozitul de 16 %. ... (vezi toată discuția)