avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... inregistrare la administratie a unei intreprinderi ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

inregistrare la administratie a unei intreprinderi individuale

Buna ziua,

In cursului anului 2011 ( octombrie) a fost eliberata de la Registrul Comertului o intreprindere individuala. Exista vreo obligatie a inregistarii acesteia la administratia financiara daca pana la aceasta data nu a inregistrat niciun venit? O pot inregistra acum in luna decembrie si pana cand ?
Cel mai recent răspuns: afaceriiolden , utilizator 16:28, 11 Decembrie 2011
Mergeti la Administratia Financiara si sa sa depuneti declaratia de venit estimat 220 in termen de 15 zile de la infiintare.Dupa aceea trebuie sa mergeti sa incheiati un contract de a sigurare cu Casa de sanatate , suma la care veti plati 5.5% este suma din Declaratia de venit estimat si la Casa de Pensii ( daca nu aveti si un contract de munca ) si veti plati 31.3% din suma asigurata.




~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare pfa la administratia financiara maria craciunescu maria craciunescu Buna ziua, Am depus dosaru la Registu Comertului astept sa-mi iasa actele, va rog sa-mi spune-ti care este urmatorul pas...trebuie sa merg la Administratia ... (vezi toată discuția)
Impozit 2010 - pfa psih psih Buna ziua, Luna aceasta am finalizat actele pentru infiintarea unui cabinet de psihologie, inclusiv obtinerea C.I.F. Impozitul pt. anul 2010 se plateste ... (vezi toată discuția)
Birou de mediator - inregistrare fiscala, taxe si impozite Bojan  I.M. Bojan I.M. Imi poate spune cineva care sunt pasii pentru intregistrarea fiscala a unui birou de mediator si care sunt taxele si impozitele platite catre stat dupa ce ... (vezi toată discuția)