Trebuie sa trec datele contabilului in actul constitutiv? Exemplu
.
XXXXXXXXXXXXX, contabil autorizat conform [Obs.: numarul autorizatiei, al carnetului eliberate de Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati], cetatean roman, posesor al cartii de identitate ______________, eliberata de____________ la data de ____________, cod numeric personal ______________, domiciliat in ___________________________________.
nu stiu exact daca imi trebuie datele contabilului sau pot sa fac ulterior un contract de colaborare/parteneriat.
Nu trebuie sa treceti numele si alte date ale contabilului in statut sau actul constitutiv. Pentru tinerea contabilitatii puteti gasi un contabil autorizat CECCAR cu care asociatia sa incheie ulterior un contract de prestari servicii, sau un contabil cu care sa incheiati un contract de munca cu norma redusa, sau un contract cu o firma specializata in servicii de contabilitate sau, daca gasiti un contabil care sa va ajuta si sa va tina contalilitatea in primele luni gratuit, puteti incheia cu el un contract de voluntariat.
Daca nu aveti activitate prea mare in cadrul asociatiei, puteti sa va organizati astfel: un membru care se pricepe sa tina la zi registrul de casa si sa adune toate documentele contabile care mai apar, iar la finele anului, sa colaborati pentru cateva ore cu un contabil, pe baza de contract de prestari servicii, care sa va faca balanta si bilantul.
Contabilitate ong
Keyla
Buna ziua.M-ati ajutat cu sfaturi extrem de utile si pentru asta va multumesc.Am reusit sa duc la capat infiintarea unei asociatii a parintilor copiilor unei ... (vezi toată discuția)