Sunt divortata de ceva vreme si am doi copii, dintre care unul inca mior.
Copii imi sunt incredintati mie prin Hotarare Judecatoreasca definitiva si irevocabila.
Ex-sotul este implicat in educatia copilor atat fizic cat si financiar.
Orice probleme aparute in viata copiilor au fost solutionate impreuna cu ex-sotul, de comun acord pentru binele lor.
Totodata, el are o relatie de scurata durata cu o femeie, (un lucru normal) care la randul ei are un copil, ea nefiind casatorita niciodata.
Influentele acestei femei in viata copilului meu minor nu le percep ca fiind pozitive.
Se amesteca in lucruri care nu o privesc si nu sunt de acord cu aceste aspecte. Am discutat omeneste cu ex-sotul despre aceste nemultumiri, insa nu am ajuns la niciun rezultat multumitor din punctul meu de vedere. Situatia a devenit destul de tensionata realizand ca, nu poate fi obiectiv in aceasta privinta.
As vrea sa stiu ce pot sa fac mai mult de atat, atata vreme cat discutiile noastre pe aceasta tema nu dau niciun rezultat pozitiv?
Am dreptul sa interzic, cel putin o perioada, intalnirea copilului meu minor cu aceasta femeie atunci cand se afla la tatalui sau, conform programului de vizitare?
Am dreptul ca sa nu fiu de acord ca impreuna cu tatal sau sa mearga in vizita la aceasta femeie?
Da ,aveti acest drept...,cereti in instanta un alt program pentru tata,privind pastrarea legaturilor parentale
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Custodie copil
Michkaela
Buna ziua,
Am un copil in varsta de 7 ani care a venit pe lume dupa divortul meu de fostul sot.
Tatal copilului a recunoscut copilul si ne ajuta financiar ... (vezi toată discuția)
Plecare din tara
francesca24
Buna ziua!
Sunt divortata cu doi copii,unul de 17 ani care locuieste cu tatal sau si celalalt de 4 ani care locuieste cu mine.Pentru ca fiecare avem cate un ... (vezi toată discuția)