Cum se poate interpreta atunci cand o instanta de apel, ramane in pronuntare asupra incredintarii unui minor din prima infatisare, fara a solicita ancheta sociala, eu si minora ne-am schimbat domiciliul. Este posibil ca o instanta sa declare nerelevant, ilegalitatea in care se afla partea adversa, aceea ca a depus 2 contracte de munca , cu norma intreaga de 8 ore? Codul muncii spune ca nu este legal...sau?
Va multumesc.
instanta de apel nu se pronunta pe probe, probele se administreaza la instanta de fond, instanta de apel se pronunta pe procedura instantei de fond sau de recurs, dupa caz...
Nu se prea intelege despre ce ilegalitate e vorba si care e situatia concreta, puteti explica mai clar?
Ce domiciliu ati schimbat? Pe CI sau in fapt? Stati efectiv in alta parte?
DA, locuiesc in alta parte cu fiica mea, in alt oras. Cat despre ilegalitate, mentionam 2 contracte de munca valabile, cu norma intreaga, in doua locuri diferite.
Divort cu minori
tatianab89
Buna ziua,am 23 de ani si am divortat acum 2 luni,s-a stabilit ca autoritatea parinteasca sa se exercite in comun de catre ambii parinti in ceea ce o priveste ... (vezi toată discuția)