avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 818 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Intrebari....stabilire pensie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Intrebari....stabilire pensie

Cum se poate interpreta atunci cand o instanta de apel, ramane in pronuntare asupra incredintarii unui minor din prima infatisare, fara a solicita ancheta sociala, eu si minora ne-am schimbat domiciliul. Este posibil ca o instanta sa declare nerelevant, ilegalitatea in care se afla partea adversa, aceea ca a depus 2 contracte de munca , cu norma intreaga de 8 ore? Codul muncii spune ca nu este legal...sau?
Va multumesc.
instanta de apel nu se pronunta pe probe, probele se administreaza la instanta de fond, instanta de apel se pronunta pe procedura instantei de fond sau de recurs, dupa caz...
Ultima modificare: Luni, 12 Decembrie 2011
Eu.Ro.Lex & Av. Martin Vasile Emil , Avocat
Nu se prea intelege despre ce ilegalitate e vorba si care e situatia concreta, puteti explica mai clar?
Ce domiciliu ati schimbat? Pe CI sau in fapt? Stati efectiv in alta parte?
DA, locuiesc in alta parte cu fiica mea, in alt oras. Cat despre ilegalitate, mentionam 2 contracte de munca valabile, cu norma intreaga, in doua locuri diferite.
Sigur ca instanta de apel se pronunta pe probe, ca de-aia apelul e o cale devolutiva...

Trebuia sa aduceti dovezi ale schimbarii domiciliului.
Nu e ilegal sa muncesti in 2 locuri cu contract de munca, fie si cu norma intreaga.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Introducerea apelului de către pârâți! Lixu Lixu Buna seara ,va rog sa ma lamuriti cu privire la declararea apelului , intr-un dosar civil cu mai multi paratii ,in dosar sant 4 paratii dar doar trei ... (vezi toată discuția)
Divort cu minori tatianab89 tatianab89 Buna ziua,am 23 de ani si am divortat acum 2 luni,s-a stabilit ca autoritatea parinteasca sa se exercite in comun de catre ambii parinti in ceea ce o priveste ... (vezi toată discuția)
O opinie , va rog - apel incident sau nu? Corina Dina Corina Dina Printr-o hotarare judecatoreasca , instanta a respins cererea de chemare in judecata a reclamantului , eu fiind parat . Desi am invocat exceptia prescriptiei ... (vezi toată discuția)