avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 282 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cumul de functii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cumul de functii

buna.sunt angajat consilier juridic la spital fiindu-mi bagate in fisa postului toate atributiile compartimentului achizitii.As putea sa fac cumul de functii consilier juridic+achizitii?
Cel mai recent răspuns: ELENA Enache , Consilier juridic 20:20, 10 Octombrie 2008
Deja faceti cumul de functii .... consilier juridic + achizitii , datorita sarcinilor incluse in fisa postului.
In practica unor institutii bugetare se poarta ca in fisa postului unui consilier juridic sa fie introduse si atributii legate de achizitiile publice.
asta stiu dar eu va intreb daca nu ar fi normal sa fiu si platit pt acest lucru?
Pentru cumul de functii se poate acorda un spor la salariul de baza.
Eu asta fac . Sunt cons.jr. si fac tot ce tine de aceasta profesi si sunt si seful departamentului de achizitii publice . Pentru faptul ca am cumul de functii mi s-a mai adugat cateva clase la salariu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce atributii are consilierul juridic dintr-o institutie publica? oanaportar oanaportar Buna dimineata ! Directorul institutiei noastre publice a cerut de la Resursele Umane Fisa postului pentru consilierul juridic pentru a vedea ce atributii ... (vezi toată discuția)
Un consilier poate inlocui un consilier juridic pe timpul concediului de odihna? carla_carla carla_carla Un functionar -consilier asistent cu studii juridice, in compartiment resurse umane poate inlocui consilierul juridic in timpul concediului de odihna al ... (vezi toată discuția)
Fisa postului consilier juridic mimi999 mimi999 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati sa lamuresc urmatoarea situatie: o persoana incadrata(functionar public) pe functia de consilier juridic in cadrul ... (vezi toată discuția)