avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Fisa postului consilier juridic
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Fisa postului consilier juridic

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati sa lamuresc urmatoarea situatie: o persoana incadrata(functionar public) pe functia de consilier juridic in cadrul compartimentului achizitii publice al unei institutii publice, poate sa aiba ca atributie in fisa postului,, initiarea, organizarea si derularea de achizitii directe"?Acest lucru ar presupune ca acea persoana sa nu poata sa-si exercite pentru modalitatea respectiva de achizitie publica, celelalte atributii specifice functiei pe care o detine, pentru a putea sa-si indeplineasca aceasta sarcina introdusa in fisa postului.Care este parerea dvs?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: elena2020 , utilizator 16:31, 14 Noiembrie 2016
~ Conținut șters la cerere ~
Eu nu am înțeles care este problema, deci vă rog să detaliați.

Postul este la „Achiziții publice”, prin urmare era de așteptat să aveți atribuții și în acest domeniu. Cu ce vă împiedică aceste atribuții? Dați măcar un singur exemplu.
Ultima modificare: Luni, 1 Februarie 2016
Gabriela Pintea, Consilier juridic
cred ca se refera la un eventual conflict de interese? in sensul ca elaboreaza nota justificativa/ strategia de contractare si o si avizeaza ca si consilier juridic?
cam cu aceeasi problema ma confrunt si eu. Ce ar trebui in mod concret sa scriu in fisa postului astfel incat sa delimitez clar cele 2 atributii? aceea de achizitor si de consilier juridic?

multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce atributii are consilierul juridic dintr-o institutie publica? oanaportar oanaportar Buna dimineata ! Directorul institutiei noastre publice a cerut de la Resursele Umane Fisa postului pentru consilierul juridic pentru a vedea ce atributii ... (vezi toată discuția)
Atributiile juristului aleodor27 aleodor27 Intr-o procedura de achizitie publica, la finalul acesteia, juristul institutiei trebuie sa si intocmeasca contractul de atribuire sau doar sa-l vizeze de ... (vezi toată discuția)
Persoana responsabila intocmire contract achizitii pinguin200 pinguin200 buna ziua, va rog sa ma ajutati si pe mine cu urmatoarea nelamurire-daca intr-o institutie publica persoana de la achizitii intocmeste dosarul de achizitie, ... (vezi toată discuția)