avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 285 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Data de la care se considera anulat permisul de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Data de la care se considera anulat permisul de conducere

In urma unui accident rutier a avut loc un proces penal care sa solutionat la data de;29 iunie 2011,asiguratorul camionului pe care-l conduceam a solicitat recurs care a fost respins ca nefondat la data de;8 noiembrie 2011.
Rugamintea mea este sa-mi spuneti care este data de la care se considera anulat permisul de conducere.
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 13:24, 12 Decembrie 2011
Recursul a vizat si latura penala sau doar latura civila?
Buna ziua,

data anularii permisului este data sentintei pronuntata de instanta de fond.

Avocat Costi Boncu
Banuiesc,doar latura civila a fost vizata
Data care se ia in considerarae este data pronuntarii deciziei de anulare a permisului de catre instanta de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand trebuia predat permisul? ADRIANAX ADRIANAX Revin la rugamintea mea: -ma aflu in urmatoarea situatie: Am depus la politia Slatina permisul de conducere si certificatul de grefa in data de 24.febr.2011 ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu victimă MoldovanMarian MoldovanMarian buna ziua, voi fi scurt.. am avut un accident rutier cu victima si victima a decedat la 2 saptamani de la accident, 87 de ani victima..sa efectuat o expertiza ... (vezi toată discuția)
Casare partiala Nahimana Nahimana Buna ziua, am primit urmatorul raspuns, in urma unui apel: [i]\\"Tip solutie: cu casare Solutia pe scurt: I. - Admite apelurile declarate de părţile ... (vezi toată discuția)