avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... impozit aferent contract de inchiriere spatiu
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

impozit aferent contract de inchiriere spatiu

In situatia in care se reziliaza un contract de inchiriere spatiu pana cel tarziu in 15 a lunii, trebuie platit impozit pentru luna respectiva?

Alte discuții în legătură

Pact comisoriu de gradul iv zzanetta zzanetta In anul 2006 am facut un contract de inchiriere cu primaria pt. un spatiu de birou 30 mp iar in contract spune ca daca trei luni nu platesti chiria pana in ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere spatiu inregistrat la directia de taxe si impozite leona777 leona777 Buna ziua, am in proprietate un spatiu comercial inchiriat la o firma. M-au anuntat ca vor sa plece incepand cu luna mai. Eu, insa, am platit la Finante ... (vezi toată discuția)
Pot denunta unilateral si la zi un contract de închiriere în ... Anapodamereu Anapodamereu Pot denunta unilateral si la zi un contract de închiriere în calitate de chiriaș în cazul în care proprietarul ma anunță că trebuie plătită o factura ... (vezi toată discuția)