avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Contract inchiriere spatiu inregistrat la Directia de ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Contract inchiriere spatiu inregistrat la Directia de Taxe si impozite

Buna ziua, am in proprietate un spatiu comercial inchiriat la o firma. M-au anuntat ca vor sa plece incepand cu luna mai. Eu, insa, am platit la Finante impozitul pe venit pe tot anul. Am gasit acum o alta firma, cu aceeasi chirie. Intrebarea mea este: oare pot anunta la finante ca s-a schimbat doar denumirea firmei, ca sa nu mai solicit sa-mi restituie banii pe impozit, daca chiria a ramas aceeasi. Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 10 Aprilie 2013
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Cel mai recent răspuns: leona777 , utilizator 15:34, 10 Aprilie 2013
Nu puteti asa. Mergeti si anuntati, pana la sfarsitul acestei luni neaparat ca se reziliaza acel contract de inchiriere si il veti inregistra pe cel nou. Nu o sa va dea banii inapoi ci se compenseaza cu ce veti avea de platit pentru cel nou. Practic nu veti mai avea de platit dar asta e procedura.
mersi mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trebuie sa inregistrez la finante contractul de inchiriere imobil? sebypmo sebypmo Buna seara, am si eu o intrebare .. daca eu am un imobil .. si il dau in chirie .. trebuie neaparat declarat ca eu il dau in chirie ? si sunt acolo chiriasi ? ... (vezi toată discuția)
Inchiriere sediu - firma nou infiintata xeonet xeonet Buna seara, Apelez la experienta dvs in legatura cu urmatorul caz: Vreau sa-mi infiintez o firma si pentru a putea avea un sediu social declarat, am gasit ... (vezi toată discuția)
Probleme la o cesiune, in legatura cu schimbare sediu idi idi Am termen la jud de serv. pt luni, in legatura cu un dosar de cesiune depus, deja la onrc.Am facut act contitutiv actualizat, act aditional de cesiune, in care ... (vezi toată discuția)