In urma cu 2 luni am parcat in localitatea Baile Felix pe un loc cu plata. Am mers repede la automatul de parcare sa-mi iau tichet dar cand am ajuns in dreptul acestuia am constatat ca aveam doar 1 moneda de 50Bani si 2 de 10 bani taxa fiind de 80bani. Am intrat repede in hotelul cel mai apropiat de locul unde-mi lasasem masina cu intentia de a schimba o bacnota. In hotel am stat aproximativ 5 minute deoarece erau cativa turisti in fata mea care se cazau. Cand am iesit din hotel surpriza! Aveam amenda in geam. Am fost la biroul parcarilor si am facut contestatie. Dupa 2 luni mi-a venit in cutia postala o scrisoare recomandata, pentru care nu semnasem de primire, care ma instiinta ca reclamatia mea nu se ia in considerare deoarece regulamentul lor nu prevede cazul meu. Ce ma sfatuiti sa fac?
Multumesc!
Tichetul de amenda nu-l am pentru ca a ramas atasat la contestatie, dar amenda era ceva de genul: 25 lei in 24 ore, 50 lei in 48 ore, 75 lei in 72 ore si tot asa mergea pana pe la 250 lei.
Amenda parcare
laura-jurist
buna ziua
detin un loc de parcare, cu abonament.
ieri, cand am ajuns acasa, parcarea mea era ocupata de o alta masina. am claxonat, am asteptat vreo 2 ... (vezi toată discuția)