avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda parcare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda parcare

Buna ziua,

In urma cu 2 luni am parcat in localitatea Baile Felix pe un loc cu plata. Am mers repede la automatul de parcare sa-mi iau tichet dar cand am ajuns in dreptul acestuia am constatat ca aveam doar 1 moneda de 50Bani si 2 de 10 bani taxa fiind de 80bani. Am intrat repede in hotelul cel mai apropiat de locul unde-mi lasasem masina cu intentia de a schimba o bacnota. In hotel am stat aproximativ 5 minute deoarece erau cativa turisti in fata mea care se cazau. Cand am iesit din hotel surpriza! Aveam amenda in geam. Am fost la biroul parcarilor si am facut contestatie. Dupa 2 luni mi-a venit in cutia postala o scrisoare recomandata, pentru care nu semnasem de primire, care ma instiinta ca reclamatia mea nu se ia in considerare deoarece regulamentul lor nu prevede cazul meu. Ce ma sfatuiti sa fac?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: mihairomeob , utilizator 10:25, 13 Octombrie 2008
Din doua rele, as alege-o pe cea mai favorabila. Cat este amenda?
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Octombrie 2008
ContSters42967, utilizator
Tichetul de amenda nu-l am pentru ca a ramas atasat la contestatie, dar amenda era ceva de genul: 25 lei in 24 ore, 50 lei in 48 ore, 75 lei in 72 ore si tot asa mergea pana pe la 250 lei.
Cu toate ca situatia relatata de tine merita revolta cred ca nu merita sa te complici cu contestarea pv de contraventie.
Multumesc! Asta inseamna ca nu mai e nimic de facut?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rugaminte ajutor contestare contraventie vladimir_simion vladimir_simion Buna seara, Am nevoie de ajutorul dvs. In cursul zilei de 05.05.2014 am stationat in staia de autobuz UNIRII 1 (am vrut sa imi iau un covrig). In momentul ... (vezi toată discuția)
Amenda parcare laura-jurist laura-jurist buna ziua detin un loc de parcare, cu abonament. ieri, cand am ajuns acasa, parcarea mea era ocupata de o alta masina. am claxonat, am asteptat vreo 2 ... (vezi toată discuția)
E posibil sa primesc amenda? aranka10a@yahoo.com aranka10a@yahoo.com Buna ziua, ma confrunt cu o problema legata de parcarea intr-un loc unde nu este nici un semn care sa interzica asta. Mai exact in data de 03.12.2012 am parcat ... (vezi toată discuția)