detin un loc de parcare, cu abonament.
ieri, cand am ajuns acasa, parcarea mea era ocupata de o alta masina. am claxonat, am asteptat vreo 2 ore............nimic. am decis sa chem politia locala sa amendeze ,,contravenientul". zis si facut. doar ca agentul constatator m-a informat ca tot ce se poate face este sa il amendeze, ridicarea masinii fiind posibila numai dupa 2-3 amenzi!!!! ca atare era am ramas cu ochii in soare si cu masina..............pe cap.X-(
neavand loc unde sa o parchez am lasat-o in fata unui garaj, unde stiam ca nu este parcata nicio masina. dimineata......surprize, surprize............amenda in geamul masinii mele. #-o
ce pot sa fac in aceasta situatie? eu cu parcarea platita pana la sfarsitul anului, neputand parca in parcarea mea, primesc amenda ca am parcat in fata unui garaj, in conditiile in care parcarea mea era ocupata!!!!!!X-(
intentionez sa fac contestatie la actul de constatare (desi in continutul acestuia nu se prevede ca poate fi contestat) si sa depun copia actului prin care a fost sanctionat cel care parcase pe locul meu. din cauza lui eu a trebuit sa parchez aiurea.
ambele acte de constatatre, atat al meu cat si cel aplicat pt parcarea pe locul meu, poarta data de ieri, 10.08.2012.
am sanse sa castig?
Faptul ca locul dvstra de parcare era ocupat de catre altcineva asta nu inseamna ca dvstra puteti parca intr-un loc nepermis fara sa fiti sanctionat,sfatul meu este sa va gasiti alta aparare daca vreti sa aveti sanse.
Nah,asa cum ati zis dv nu cred ca merge.Singura posibilitate este sa il dati in judecata in civil pe respectivul si sa cereti banii pe amenda,actiunea va fi intemeiata pe raspunderea delictuala-art 1349din noul cod civil.Nu stiu cat ati platit amenda dar nu cred ca se impune o actiune in instanta daca suma este mica...eventual se merita ca sa-i dati o lectie smecherului
amenda este de 100 lei. nu e mare, insa nu e corect sa platesc pt ce face altul. chestia este ca pe cel care a parcat pe locul meu l-am mai vazut pe la blocul unde stau. stia clar ca locul meu de parcare este al meu si ca am masina. mai mult cel in fata garajului caruia am parcat cred ca a fost instigat de cel ce a parcat pe locul meu. sunt aproape sigura. du[pa cum am spus in garajul acela nici nu este masina.
asa ca la nivel de lectie merita sa il dau in judecata. dupa ce aflu numarul masinii voi afla si proprietarul, asa ca, dupa cum ati spus, voi face o actiune in civil impotriva lui, insa paralel voi incerca si o actioune in anulare a actului de constatare.
va multumesc pt raspuns.
Blocare acces garaj
bolboaka
Buna ziua . Acum cateva ore am parcat masina in fata blocului prietenei mele . Paralel unde am parcat eu masina se afla un garaj insa distanta dintre masina ... (vezi toată discuția)