avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Anularea unui proces verbal de constatare a ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Anularea unui proces verbal de constatare a contraventiei - rovinieta

buna ziua. cum ar trebui rezolvata urmatoarea situatie: am primit o amenda pentru circulatie pe drumurile publice fara rovinieta pe raza jud. ialomita la data de 27.05.2011 pentru un autoturism care a fost radiat si dus la remat in data de 02.05.2011. incredibil dar adevarat, se intampla in romania ?!
Cel mai recent răspuns: Alex Chiciu , Avocat 18:18, 13 Decembrie 2011
Trebuie sa formulati plangere contraventionala prin care sa cereti anulaea procesului-verbal de contraventie care este nelegal, pe motiv ca la data constatatarii faptei acel autoturism nu se afla in circulatie fiind casat. Anexati la plangere si actele doveditoare ale casarii.
Trimiteti la CNADNR copii dupa actul de radiere din circulatie a autoturismului, actul de predare la remat si dupa actul de stergere din evidenta fiscala.
Adrian.Tudor a scris:

Trimiteti la CNADNR copii dupa actul de radiere din circulatie a autoturismului, actul de predare la remat si dupa actul de stergere din evidenta fiscala.

Si asta ajuta la ce anume?
a_fleancu a scris:

Adrian.Tudor a scris:

Din experienta mea, nu ajuta la nimic. CNADNR nu face investigatii al cui e numarul acela de auto, ci trebuie urmata numai procedura judiciara, cum a mentionat colega alinaborza...
alexchiciu a scris:

a_fleancu a scris:

Adrian.Tudor a scris:

Din experienta mea, nu ajuta la nimic. CNADNR nu face investigatii al cui e numarul acela de auto, ci trebuie urmata numai procedura judiciara, cum a mentionat colega alinaborza...

A fost o intrebare retorica.

Alte discuții în legătură

Vanzare autoturism pentru dezmembrare danv74 danv74 Detin un autoturism Cielo; este inmatriculat pe numele meu, dar nu-l mai folosesc. Un cunoscut m-a rugat sa il vind lui, pentru piese de schimb. Vad doua ... (vezi toată discuția)
Radiere masina gabiano gabiano Care sunt paşii de urmat pentru a radia o maşină care a fost înmatriculată in anul 1994 şi pentru care platesc anual impozitul la stat ? Menţionez că ... (vezi toată discuția)
Amenda pe rovinieta achitata vanoss vanoss Buna ziua, Am primit un PV de constatare contraventie lipsa rovinieta. Autoturismul in cauza este singurul autoturism inmatriculat pe aceasta ... (vezi toată discuția)