avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Am deschis actiune de divort in septembrie 2011 cu primul termen in septembrie 2012,sotul meu nu crede si vrea sa mearga la notar sa deschida si el.Se poate sa deschida si el in timp ce eu am deschisa actiunea?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:15, 13 Decembrie 2011
Merge degeaba la notar daca dvs nu va prezentati. Sotul poate depune cerere de preschimbare a termenului daca nu-i convine ca primul termen sa fie peste un an
Vreti amandoi sa divortati? Aveti copil minor?
`Eu am deschis actiunea de divort cu scopul de a-l face sa renunte la relatia extraconjugala pe care o are si sa-si revina sa se intoarca alaturi de mine si cei doi copii pe care ii avem,dar se pare ca el are totusi alte intentii.
:O stiam ca scopul actiunii de divort.. e sa divortati, nu sa-l aduceti acasa. Ca sa-l aduceti inspre dvs, trebuia sa actionati altfel, nu in instanta :D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu copil minor StefaniaO StefaniaO Buna ziua! In luna noiembrie2016 sotul meu a depus cererea de divort la judecatorie,cu mentiunea: culpa comunca.In luna februarie anul acesta, s-a stabilit ... (vezi toată discuția)
Recunoastere hotarare de divort din afara tarii antonescu26 antonescu26 V-as ruga in masura in care se poate sa ma lamuriti asupra pasilor ce trebuiesc urmati pentru rezolvarea acestei probleme pe care v-o prezint pe scurt. In ... (vezi toată discuția)
Divort- primul termen de judecata- se acorda un termen de gandire? Melindaba Melindaba Daca sotul a intentat divortul am primit insiintarea acasa iar in 29 sept trebuie sa ma prezint la tribunal.Intrebarea mea este daca ni se mai acorda un timp ... (vezi toată discuția)