avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 314 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Pot sa ma judec cu BCR sucursala Cluj ?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Pot sa ma judec cu BCR sucursala Cluj ?

Buna Ziua
Am dat in judecata Sucursala BCR Cluj pentru faptul ca mi-a majorat dobanda nejustificat si am primit raspuns ca Sucursala nu are personalitate juridica.
Mentionez ca in contractul semnat de noi nu apare nicaieri firma BCR ci Sucursala BCR Cluj .
As dori sa intreb in ce forma as putea sa ma judec in Cluj , termenul pentru recurs expira in 22 12 2011.
Multumesc anticipat pentru sfaturi
Cel mai recent răspuns: eugen82 , utilizator 21:47, 15 Decembrie 2011
Verificati contractul pe care l-ati semnat, in mod uzual se stipuleaza in contract instanta competenta cu solutionarea litigiilor.
Multumesc pentru promtitudine
Nu se stipuleaza.
Denumirea Banca Comerciala Romana nu figureaza , doar Sucursala BCR Cluj (inclusiv la parti contractuale si semnaturi )
Sucursala poate sta in judecata ca si parata, potrivit c.p.civ, succes.
Mi s-a respins cererea de catre tribunalul comercial pe motivul lipsei calitatii de reprezentare a sucursalei.
Revin cu intrebarea , daca este vreo modalitate de a ma judeca in Cluj , in cazul in care trebuie sa ma judec cu firma BCR , firma care are sediul in Bucuresti si nu pot actiona in judecata Sucursala BCR.

Alte discuții în legătură

Sucursala poate sta ca parte in instanta? cristina69 cristina69 Buna seara. Va rog sa imi spuneti daca o sucursala fara personalitate juridica, poate sta ca parte parata in instanta si care este temeiul legal. (vezi toată discuția)
Crerea unei filiale a unei companii canadiene pcristian43 pcristian43 Dupa cum scrie titlul, as vrea sa deschid o filiala a unei firme de jocuri video de origine canadiana insa, cu sedii si in SUA. Vreau sa stiu, ce proceduri ... (vezi toată discuția)
Calitate procesuala sucursale Iuliana Preda Iuliana Preda Buna, Nu stiu daca ma poate ajuta cineva cu un sfat. Unita Sucursala Braila poate sta in judecata in nume propriu? Am mai avute procese cu societati de ... (vezi toată discuția)