avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... din nou revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

din nou revisal

daca am introdus o forma ideala a sporurilor de noapte, de ore suplimentare si alte sporuri prevazute in CIM in cuantum valoric, sunt obligata acum sa schimb valorile in valori procentuale, sau pot sa raman pe aceste valori???
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:40, 12 Decembrie 2011
Nu sunteti obligata sa le modificati in procente ... HG nr.500/2011 prevede ca sporurile se completeaza asa cum sunt ele prevazute in c.i.m. ...
H1105/02.11.2011 prin care se modifica HG 500/2011 la art.3 (2) g) zice ca in Revisal se trec: "salariul de baza lunar brut si sporurile, astfel cum sunt prevazute in CIM"
Tinand cont ca este vorba de sporuri variabile lunar in functie de munca depusa de fiecare salariat, eu va sfatuiesc sa folositi varianta cuantum valoric (mie mi se pare mai aproape de adevar).
Ultima modificare: Luni, 12 Decembrie 2011
Adriana *, Consultant resurse umane
HG nr.1105 nu are niciun art.3 alin.2 lit.g ... este o hotarare care modifica HG nr.500/2011 ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal-sporul de noapte lilianadnc lilianadnc Buna seara,inPotrivit art. 3 alin. lit.g. din HG nr.500/2011, privind registrul general de evidenta a salariatilor, registrul se completeaza in ordinea ... (vezi toată discuția)
Noua versiune revisal 5.0.8 Cornel  Vasile Cornel Vasile In data de 06.12.2011 a aparut pe www.inspectiamuncii.ro , versiunea nouă a aplicaţiei Revisal conform Hotărârii de Guvern nr. 1.105/2011 prin care sunt ... (vezi toată discuția)
Sporuri- inregistrare in revisal dragosmusat dragosmusat In cazul in care sporurile nu au fost inregistrate in REVISAL in momentul acordarii, se mai pot inregistra in momentul de fata? Daca aceste sporuri nu sunt ... (vezi toată discuția)