avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Prioritate de dreapta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Prioritate de dreapta

Sa ne inchipuim o localitate in care exista drumuri asfaltate si ne-asfaltate si o sumedenie de intersectii nedirijate. As dori sa va intreb cum se abordeaza ideea prioritatii de dreapta la intersectia intre doua strazi - una asfaltata, iar cealalta nu, amandoua strazi locuite, cu case si oameni (identice, mai putin calitatea drumului).

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: f_tibor , utilizator 11:54, 16 Septembrie 2012
Revin cu ceva nou. Recent s-a trasat linie continua inainte si dupa intersectie !!! Daca pun si indicator cu depasirea interzisa o sa fie o intersectie nedirijata perfecta !!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prioritate de dreapta? adyzone adyzone As vrea sa stiu cine are prioritate. Eu am urmat traseul sagetii rosii si m-am intersectat cu o masina la intersectia celor doua sageti (albastra si rosie). ... (vezi toată discuția)
Contestație pv accident rutier GRIGORE G GRIGORE G buna ziua. Duminica 27.08.2017 am fost implicata intr-un accidet rutier pe strada Teius intersectie cu strada Vaslui. Eu veneam pe prioritate pe starda Teius, ... (vezi toată discuția)
Prioritate corcita? vatafu vatafu Buna ziua! Am si eu o nelamurire legata de modul in care se circula intr-o anumita intersectie din Craiova. Este vorba de asa numita intersectie de la Consul, ... (vezi toată discuția)