avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 370 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Care sunt consecintele daca circul pe drumurile ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Care sunt consecintele daca circul pe drumurile publice cu certificatul de inmatriculare retinut si fara dovada?

Buna ziua,

Mi-a fost oprit certificatul de inmatriculare al masinii pentru ca nu aveam rovignieta (expirase cu o zi inainte). Am avut dovada 15 zile insa a expirat. Vreau sa platesc insa nu mi-a ajuns acasa procesul verbal astfel incat sa pot plati. Intrebare: ce imi asum daca circul pe drumurile publice cu certificatul retinut si fara dovada?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Simion Patrascu , Consilier juridic 19:04, 12 Decembrie 2011
Sanctiune contraventionala (amenda) si puncte de penalizare. Presupun ca nu ati semnat precesul verbal, de aceea nu puteti plati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

M-a oprit politia si mi-a cerut sa merg cu permisul la sectie mftionel mftionel astazi am fost oprit de politie fara ca acesta sa imi spuna ce am facut (defapt nu am facut nimic neregulamentar doar ca politistul respectiv m-a mai oprit cu ... (vezi toată discuția)
Certificat inmatriculare retinut - procedura contestatie ionutghita ionutghita Buna seara..in urma cu cateva ore am intampinat o problema..va rog sa ma ajutati..am fost oprit de un echipaj rutier..REZULTAND retinere certificatului de ... (vezi toată discuția)
Fara numar de inmatriculare oltul oltul am scos un nr provizorie iar numerele am uitat in masina prietenului care a mers in germania..nu are roaming,nici nu pot sa aflu numarul....ce se intampla daca ... (vezi toată discuția)