avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1111 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Certificat inmatriculare retinut - procedura ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Certificat inmatriculare retinut - procedura contestatie

Buna seara..in urma cu cateva ore am intampinat o problema..va rog sa ma ajutati..am fost oprit de un echipaj rutier..REZULTAND retinere certificatului de inmatriculare +6puncte penalizare + 370lei amenda...din cauza ca nu am avut placuta de inmatriculare in locul prevazut..si am avut-o pusa in gemul din fata..mentionez ka mi-a cazut din suport.si am pus-o pe parbriz...in procesul verbal..mi-a scris ca nu am avut una din placute montate pe autotorism...desi..o aveam ..pe parbriz...vreau sa fac o plagere contraventionala....va rog ...indrumati -ma...ce ar trebuii sa fac..io ne avand de aface cu asemeana...probleme...multumesc mult..cu stima .
Cel mai recent răspuns: ionutghita , utilizator 11:38, 29 Martie 2013
In termen de 15 zile de la comunicarea PV puteti formula plangere contraventionala la judecatoria responsabila locatiei unde a fost constatata si consemnata contraventia
si credeti ca pot anula procesul verbal? si dupa ce imi expira dovada mai pot prelungi? si unde mai exact? poate dura mult pana procesul asta? imi trebuie martorii? mersi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda contraventionala data de politie si r.a.r. hincu-ionela hincu-ionela Buna seara!Am si eu o intrebare pot ataca in instanta o amenda contraventionala si suspendare permis 90 de zile?Povestea incepe astfel,acum cateva zile am fost ... (vezi toată discuția)
Am motiv de contestatie? ionuthornea ionuthornea m-a oprit un echipaj de politie la vre-o 10 k(impreuna cu alte 4 auto in mai putin de 2 minute),sustinand ca am depasit viteza regulamentara si am fost ... (vezi toată discuția)
2 amenzi pentru parcare interzisa in acelasi loc la interval de 54 minute CloudSquire CloudSquire Buna ziua! In data de 17.08.2021 am fost la mare si am parcat pe un loc cu \"spatiu verde\", in cele din urma la ora 16:40 mi-a fost lasata in parbriz o ... (vezi toată discuția)