avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită credit bancar in Spania
Discuție deschisă în Executare silită

credit bancar in Spania

am un apartament in Spania (credit ipotecar cu girant spaniol) intrebarea mea este:daca o sa fim pusi in situatia sal lasam la banca din cauza crizei ar putea banca sa ne execute bunurile din Romania?noi am girat cu apartamentul si platim de 5 ani
asupra bunurilor din romania nu se pot indrepta
Nu se vor executa bunurile din Romania; Veti fi executat asupra imobilului din Spania.

Cu stima

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprire cont giranti anamaria30 anamaria30 buna seara!am un credit luat de la o banca,iar ca ipoteca am pus gaj apartamentul parintilor.in cele din urma am ajuns la executare,dar au pus proprire si pe ... (vezi toată discuția)
Daca nu pot plati banca in spania? marianmoga marianmoga Buna ziua Am facut un imprumut de 30.000 euro in Spania (3 ani in urma), pentru a cumpara un teren in Romania. Nu am girat cu nimic, deoarece o persoana a ... (vezi toată discuția)
Executare silita mihaelavrinceanu mihaelavrinceanu daca o banca a pus poprire pe veniturile debitorului si a girantilor,banca are voie sa faca executare silita si la imobilul unui girant.Mentionez ca la ... (vezi toată discuția)