avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Se considera discriminare daca o asociatie de ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Se considera discriminare daca o asociatie de proprietari nu-mi da acordul pentru a inregistra sediul PFI?

Buna seara,

Am inchiriat un spatiu pentru desfasurarea unei activitati ca PFI.
Am inteles ca am nevoie de acordul asociatiei, dar asociatia nu vrea sa-mi dea acest acord, invocand diverse motive.

La acelasi etaj cu mine se afla o firma de recrutare bone, care functioneaza de 5 ani in imobil, din cate am inteles. Daca aceasta firma isi desfasoara activitatea si mie nu-mi dau acordul cei din asociatie, asta este discriminare si doresc sa am refuzul lor scris, pentru a ma putea adresa instantei.

Eu am renovat acest apartament, si am investit niste bani in el, pentru a-mi desfasura activitatea care reprezinta principala sursa de venit. Nu mi se poate refuza desfasurarea activitatii- prin refuzul de a-mi da acordul asociatiei, atata timp cat asta este profesia pe care o am si activitatea pe care o desfasor.

Cei de la Asociatie mi-au spus ca activitatea mea presupune " trafic de persoane " adica lucrez cu oamenii ( e vorba de consultatii psihologice :) ) si ca cei din bloc nu mai sunt de acord cu alte firme care sa-si desfasoare activitatea in bloc gasind tot felul de motive ( ca se foloseste liftul, ca se lasa usa de la intrare deschisa, chiar daca e interfon, ca astfel intra tot felul de persoane straine, inclusiv aurolaci etc) motive nefondate. Asta se intampla fara ca eu sa am vreo legatura cu toate astea... sunt motive nefondate.

Si eu nu sunt firma, sunt PFI, nu am personalitate juridica.

Mi-au mai pus conditia ca sa platesc intretinerea dublul persoanelor angajate, ca asa au ei in statutul asociatiei- dar asta e o conditie prevazuta pentru firme ( si , repet, eu nu am persoane angajate si nu sunt firma) .

Cum ma sfatuiti sa procedez?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 , Traducator autorizat 01:40, 13 Decembrie 2011
spuneti-le ca este ilegal ce fac , ca dvs nu acordati consultanta la domiciliu, si ca daca nu doresc de buna voie vor primi citatie si va vor plati si despagubiri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordul asociatiei pentru activitate pfi laurasimona laurasimona Am inchiriat un spatiu pentru desfasurarea unei activitati ca PFI. Am inteles ca am nevoie de acordul asociatiei, dar asociatia nu vrea sa-mi dea acest acord, ... (vezi toată discuția)
Montare camere video la bloc si cont de e-mail bloc facut pe ... iordana1900 iordana1900 Montare camere video la bloc si cont de e-mail bloc facut pe telefon personal Buna ziua. Va rog sa aveti amabilitatea sa ma indrumati cum se pot monta legal ... (vezi toată discuția)
Extras de carte funciara spatiu comercial inchiriat de la asociatie de proprietari burcaionutz burcaionutz Am inchiriat un spatiu comercial de la o asociatie de proprietari. Problema e ca activitatea pe care vreau s-o desfasor in acest spatiu , necesita extras de ... (vezi toată discuția)