avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1047 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... o informatie-partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

o informatie-partaj

buna dimineata.IN ANUL 2000 M-AM CASATORIT IAR IN URMA CU DOI ANI A AVUT LOC DIVORTUL EU NEFIIND IN TARA TOTUL S-A DESFASURAT IN LIPSA MEA.FIECARE DINTRE NOI AVAND UN AVOCAT.AS DORII SA STIU CE AS PUTEA SA FAC IN PRIVINTA PARTAJULUI SI CA SA MA INTELEGETI O SA POVESTESC.LA CASATORIE PARINTII MEI MI-AU FACUT CADOU BANI PT A CUMPARA O MASINA IN CELE DIN URMA FOSTUL MEU SOT A CUMPARAT O MASINA,PT A PUTEA AVEA O CASA A TREBUIT SA PLEC IN ALTA TARA PT A FACE BANII NECESARI PT A CUMPARA UN TEREN SI DUPA UN AN AM TRIMIS BANI ACASA PT CUMPARAREA ACELUI TERE CU CASA LOCUIBILA LA VREMEA ACEEA,INTRE TIMP SIYUATIA CASNICIE NOASTRE S-A INRAUTATIT,DL MEU A VINDUT MASINA SI-A CUMPARAT O ALTA NOUA SPUNANDU-MI CA EU NU MAI AM DRETUL LA ACEA MASINA ODATA CE A VINDUTO PE CEA VECHE,IARASI PAMANTUL PRINTR-UN NOTAR PRIETEN DE AL LUI TRECAND IN ACTE O SUMA F MICA PT A PLATI TAXE MAI MICI DAR PE ACEL CONTRACT SUNT INCLUSA SI EU,CE SANSE AM CE AR TREBUII SA FAC?VA ROG SA MA AJUTATI SA INTELEG ACESTE LUCRURI ,CE DREPTURI AM?NU MA PRICEP DELOC LA ACESTE CAZURI,IN ASTEPTAREA UNUI RASP VA MULTUMESC ANTICIPAT
Cel mai recent răspuns: krinregal , utilizator 21:43, 13 Decembrie 2011
Situatia dvs. este destul de incurcata, partajul voluntar fiind exclus. Initiati o actiune in partaj impotriva fostului sot, va trebuie un avocat care sa va reprezinte.
DA,ASTA STIU CA E DESTUL DE COMPILCAT,SINGURUL LUCRU CARE EU VREAU SA-L STIU E CE DREPTURI AM EU IN ACEASTA ISTORIE SI DACA EU IMI POT RECUPERA MASINA SI LA ACEL PAMANT CE IMI REVINE MIE DIN PUNCT DE VEDERE LEGAL ,LA ACEA VREME EL A SCRIS INMPREUNA CU ACEL NOTAR 25 DE MIL,DAR IN REALITATE ACEL PAMANT EU I-AM TRIMIS 1500 DE DOLARI,IAR F MEU SOT SUSTINE CA CE SCRIE PE CONTRACT SE IMPARTE,PAI MI SE PUNE PE INIMA STIIND CAT DE GREU AM CASTIGAT ACEI BANII PRINTRE ATENTATELE DIN ISRAEL DIN ACEA VREME
Scrieti cu litere mici va rog, se citeste greu asa.
La partaj, veti imparti si terenul si masina pe jumatate ( sau valoarea lor actuala ). Daca va doriti o cota mai mare de 50% va trebui sa probati ca ati contribuit mult mai mult la achizitionarea bunurilor.
Terenul se va evalua si daca fostul doreste terenul, va trebui sa va despagubeasca cu cat se va stabili. Nu veti imparti valoarea din act, in niciun caz
va multumesc,deci pe intelesul meu legal am dreptul la 50%

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj cu copii majori raileanumarcel raileanumarcel copii au adus contributie averii create in ultimii 14 ani . mai este partajul 50\\50 daca ei nu au fost renumerati in termeni bine stabiliti? (vezi toată discuția)
Partaj - costuri si procedura Emitfia Emitfia As dori sa fac partajul cu fostul sot la notar. Dupa casatorie am cumparat impreuna o masina, un teren si am construit o casa (avem doar autorizatie de ... (vezi toată discuția)
Partaj b79mirela b79mirela Casatorita fiind sotul meu a cumparat un pamant si la trecut pe numele mamei sale fara stirea mea. La partaj as putea avea castig de cauza in impartirea ... (vezi toată discuția)