avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Venituri din colaborare MLM-cheltuieli deductibile
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Venituri din colaborare MLM-cheltuieli deductibile

Sint colaborator al unui MLM(companie multilevel marketing) si realizez venituri substantiale supuse impozitarii(16%impozit venit,11%asig sanatate,5.5%asig sociale).Contractul nu este de natura a fi inregistrat la fisc.Am dreptul la deducere cheltuieli 20%din venit?Cum sa procedez pentru a le obtine?De 4 ani de realizez astfel de venituri nu am stiut ce drepturi am(platitorul de venituri se rezuma la retinerea si virarea impozitelor catre stat si nu ne-a informat ce drepturi si obligatii avem).Am fisele fiscale din anii precedenti,ce pot face?Multumesc anticipat pentru raspuns,oricare ar fi!

Alte discuții în legătură

Contr asig . sanatate pentru pfi , pfa cotmro cotmro 1.Va rog sa ma lamuriti daca in calitate de PFA( sau mai inainte PFI ) trebuie sa platesc contr. asig . sanatate. mentionez ca sint angajata si la stat , ... (vezi toată discuția)
Impozit pe slariu,somaj,cas... nefis nefis buna ziua. va rog o lamurire.daca sunt angajat la 2 societati comerciale,la una cu 8 ore si la alta cu 2 ore pe zi trebuie sa-mi platesca fiecare angajator ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! alocația de stat pentru copii și pensia alimentara ... Livia44 Livia44 Bună ziua! Alocația de stat pentru copii și pensia alimentara sunt venituri supuse impozitarii? Rog raspuns cu justificare prin lege, articol, litera. Am ... (vezi toată discuția)