avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... De ce sotul meu nu a primit pana acum decizia si ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

De ce sotul meu nu a primit pana acum decizia si pensia?

Sotul meu a fost politist , ofiter superior, cu studii complete si o vechime de ani de munca. Nici pana in ziua de azi nu i-a iesit decizia si am auzit ca tocmai prin februarie (s-ar putea) sa iasa. Dupa ce ca nu i-a dat nici un leu cand a iesit din serviciu, ca sa traim, dupa trei luni a primit un ajutor de 1200 ron pe luna. El nu avea nevoie de ajutor ca nu e handicapat, el vrea pensia lui care i se cuvine pe munca lui. Ce se intampla, de ce asa o bataie de joc? Sa nu uitam ca a iesit la pensie pentru ca i-a fortat mana Ministerul de Interne si nu pentru ca a dorit el asta. Oare va mai lua pensie? Ce credeti? Eu tind sa cred ca nu.....poate ramane numai un ajutor.......nu ne mai mra nimic in Romania....
Cel mai recent răspuns: niculita , utilizator 09:16, 14 Decembrie 2011
fiti optimista ! o sa primeasca pensia in curand si diferenta din urma. abia acum au definitivat programul informatic de aplicare a legii 263. pensie lunga !
Eu am iesit la pensie in data de 03.06.2011 pe caz medical,dupa 22 de ani in politie.La fel ca in cazul dvs dupa 3 luni mi-a dat un ajutor de 1000 lei lunar si o Decizie provizorie ambiguua.De atunci pina in prezent,14.12.2011 nu am mai primit nici o DECIZIE DE PENSIE si nici pensia care mi se cuvine.Deci sunt indata 7 luni si nu am mai primit nimic.Care este termenul legal de emitere si primire a DECIZIEI DE PENSIONARE,de ce dureaza atita timp..?
In schimb am primit prin posta 6 bilete ptr tren si autobuz cu reducere de 50 la suta.Ce i-mi folosesc mie biletele daca nu i-mi trimit banii si DECIZIA DE PENSIE.Mai am o intrebare pot sa depun plingere penale fata de Casa Teriotoraia de Pensie(normal ,pentru directorul acestei Case Sectoriale de Pensii,deoarece el este responsabil pentru acest lucru),sub aspectul savirsirii infractiunii de abuz in serviciu si neglijenta in serviciu ?Cred ca nu sunt singurul,si...UNDE-I DREPTATEA IN ROMANIA ? La portrocalii....?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie provizorie de pensie, neacordare cuantum integral pensie - casa de pensii sectoriala tinaa tinaa buna seara . sotul meu s-a pensionat din iulie 2011 pe caz de boala de la isu , pompier. de la acea data pana in prezent a primit in 14 octombrie 2011 900 ... (vezi toată discuția)
Ajutor de deces gradianaru oana diana gradianaru oana diana Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti,daca se poate, si pe mine intr-o problema. Socrul meu a decedat acum 10 zile. El a lucrat ca si agent de penitenciar la ... (vezi toată discuția)
Când pot beneficia de pensie? florina_222 florina_222 Sunt nascut în anul 1970,luna aprilie,ziua 21,bărbat. Stagiul de cotizare în specialitate : 19 ani,6 luni,23 zile. Stagiul total de cotizare : 29 ani,6 ... (vezi toată discuția)