avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale ACT ADITIONAL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

ACT ADITIONAL

Buna ziua. As dori sa stiu cate acte aditionale pot sa inchei la un contract? Exista o reglementare in acest sens ? Mentionez ca toate actele aditionale se refera la prelungirea duratei unui contract. Pana acum am incheiat 3 acte aditionale.
Cel mai recent răspuns: cristina69 , utilizator 15:03, 13 Decembrie 2011
De regula se pot incheia oricate aditionale, doresc toate partile contractante, insa exista si anumite exceptii limitari, de exemplu contractul de munca pe durata determinata. Astfel ca totul depinde de ce fel de contract doriti sa modificati, stingeti, prelungi.
La un contract se pot incheia oricate acte aditionale convin partile sa incheie.
este vorba de un contract prestari servicii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada nedeterminata contract? otilia13 otilia13 Un contract de prestari servicii, a fost incheiat pe o perioada de 1 an, valabilitatea contractului putandu-se prelungi prin act aditional. La incetarea ... (vezi toată discuția)
Prelungire contract de munca pe per. determinata kronosz1 kronosz1 Buna ziua As dori sa va cer parerea despre o \"mica\" problema. Am fost angajat la o firma cu contract pe perioada determinata (3 luni), care a expirat in ... (vezi toată discuția)
Cim durata determinata - cim nou Herra_ Herra_ După data de 1 mai 2011, când prevederile Legii nr. 40 din 2011 privind modificarea și completarea Codului muncii, au intrat efectiv în vigoare, ... (vezi toată discuția)