avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Radiere SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Radiere SRL

Buna ziua

Stie cineva cat costa procedura de dizolvare si radiere a unei societati comerciale? SRL are administrator unic si nu are datorii la stat.

Daca pe firma este cumparata o masina si firma se desfiinteaza cum trebuie procedat cu masina? Masina o folosesc eu( administrator unic al societatii) si vreau sa o folosesc in continuare.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 15:20, 13 Decembrie 2011
Va sfatuiesc sa va adresati registrului comertului unde este inmatriculata societatea pentru intocmirea actelor. Radierea o puteti realiza fara lichidator in conformitate cu art. 235 din Legea nr. 31/1990 a societatilor comerciale, si se face in doua etape: 1- se depune decizia de dizolvare care se publica in Monitorul Oficial; 2. Dupa trecerea a 30 de zile de la publicarea in Monitorul Oficial depuneti documentatia pentru radierea societatii care consta in: dovada publicarii in M. Of., bilantul de lichidare, certificatul de inregistrare si certificatele constatatoare in original si certificatul de atestare fiscala de la ANAF din care trebuie sa rezulte ca nu aveti datorii fata de stat. Cheltuieli maxime la registru pentru ambele etape: aproximativ 600 ron.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfiintare sc DEEAPAN DEEAPAN Am infintat o firma pe 16 martie 2012, nu am avut si nu am nici un fel de evidenta si as vrea sa o desfintez cum pot face asta? Multumesc! (vezi toată discuția)
Srl trei ani dupa impozitul forfetar maria1678 maria1678 Au trecut trei ani de cand am suspendat activitatea la SRL (in urma introducerii impozitului forfetar).Ce fac acum, pt ca nu stiu cat ma costa sa inchid ? (vezi toată discuția)
Srl cu asociat unic - dizolvare ContSters22096 ContSters22096 un prieten este asociat unic intr-un srl. in curand ii expira mandatul de administrator, iar activitatea societatii este suspendata, beneficiind si de regim ... (vezi toată discuția)