avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SRL trei ani dupa impozitul forfetar
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SRL trei ani dupa impozitul forfetar

Au trecut trei ani de cand am suspendat activitatea la SRL (in urma introducerii impozitului forfetar).Ce fac acum, pt ca nu stiu cat ma costa sa inchid ?
Cel mai recent răspuns: Flavius1984 , utilizator 08:45, 19 Aprilie 2012
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti sa reluati activitatea, sau sa o radiati (cam 500 lei costa, daca nu ma insel) in conformitate cu art. 235 din Legea nr. 31/1990 a societatilor comerciale, si se face in doua etape:

1. Se depune decizia de dizolvare care se publica in Monitorul Oficial;
2. Dupa trecerea a 30 de zile de la publicarea in Monitorul Oficial depuneti documentatia pentru radierea societatii care consta in: dovada publicarii in M. Of., bilantul de lichidare, certificatul de inregistrare si certificatele constatatoare in original si certificatul de atestare fiscala de la ANAF din care trebuie sa rezulte ca nu aveti datorii fata de stat.



Cu stima.
Ultima modificare: Joi, 19 Aprilie 2012
Flavius1984, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfiintare sc DEEAPAN DEEAPAN Am infintat o firma pe 16 martie 2012, nu am avut si nu am nici un fel de evidenta si as vrea sa o desfintez cum pot face asta? Multumesc! (vezi toată discuția)
Radiere srl puisorul puisorul Buna ziua Stie cineva cat costa procedura de dizolvare si radiere a unei societati comerciale? SRL are administrator unic si nu are datorii la ... (vezi toată discuția)
Inchidere firma minanika minanika Am o firma care nu mai este rentabila si trebuie sa renunt la ea. Care este cea mai ieftina procedura ? sa o inchid sau sa dau faliment? (vezi toată discuția)