Am o problema . Am cumparat un pamant cu titlul de intravilan ( asta scrie pe extrasul CF ), dar cand il verific topografic , este Extravilan. Asta se intimpla in Zalau , Judetul Salaj.
Fostii proprietari aveau Certificat de Urbanism pentru vanzare , acordat de Primarie. Cand am cerut si eu Certificat de Urbanism pentru construire , mi s-a spus ca nu pot construi pentru ca terenul este de fapt extravilan.
Urmeaza sa intre in intravilan in 2-6 luni , dar am luat acest pamant cu credit de la banca , si nu pot beneficia de pamant.
La acest moment as dori sa dau in judecata Primarul , si toti cei care au pus stampile pe documentele vechilor proprietari ( stiu ca institutiile nu sunt solvabile , dar ei ca persoane sunt ).
Am toate actele necesare si de la vechii proprietari , si cele detinute de mine , inclusiv o situatie topografica unde este explicat clar ca este Extravilan.
Daunele minime pe care le solicit sunt de 200 de mii de euro , si as dori sa gasesc un avocat care sa lucreze pe comision. Ofer 20% din totalul de daune, la terminarea procesului.