avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Oportunităţi de colaborare Caut avocat care sa cunoasca legislatia cu pamanturile ...
Discuție deschisă în Oportunităţi de colaborare

Caut avocat care sa cunoasca legislatia cu pamanturile intravilan/extravilan

Am o problema . Am cumparat un pamant cu titlul de intravilan ( asta scrie pe extrasul CF ), dar cand il verific topografic , este Extravilan. Asta se intimpla in Zalau , Judetul Salaj.

Fostii proprietari aveau Certificat de Urbanism pentru vanzare , acordat de Primarie. Cand am cerut si eu Certificat de Urbanism pentru construire , mi s-a spus ca nu pot construi pentru ca terenul este de fapt extravilan.
Urmeaza sa intre in intravilan in 2-6 luni , dar am luat acest pamant cu credit de la banca , si nu pot beneficia de pamant.

La acest moment as dori sa dau in judecata Primarul , si toti cei care au pus stampile pe documentele vechilor proprietari ( stiu ca institutiile nu sunt solvabile , dar ei ca persoane sunt ).

Am toate actele necesare si de la vechii proprietari , si cele detinute de mine , inclusiv o situatie topografica unde este explicat clar ca este Extravilan.

Daunele minime pe care le solicit sunt de 200 de mii de euro , si as dori sa gasesc un avocat care sa lucreze pe comision. Ofer 20% din totalul de daune, la terminarea procesului.

Radu
Cel mai recent răspuns: kpaul , utilizator 18:07, 27 Martie 2018
Cum ati rezovat problema!? Si eu sunt intr-o situatie asemanatoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren extravilan care în contract apare intravilan Andradalangdo Andradalangdo Buna Am o problema cu un teren , proprietara mi-a zis ca terenul e intravilan( asa aparea si in contract), iar acum am aflat de la primarie ca defat e ... (vezi toată discuția)
Trecere pamant extravilan in intravilan SmarandaEca SmarandaEca Buna ziua, Parintii mei au achizitionat un pamant acum 20 de ani, pe contractul de vanzare/cumparare este mentionat ca este teren intravilan, la fel si in ... (vezi toată discuția)
Bransare energie electeica ghotycul ghotycul Buna ziua . Am cumparat o casa batraneasca pe raza jud.Iasi cu 3000mp . Incerc de 2 ani sa trag curent dar nu reusesc . Terenul a fost intravilan dar vechiul ... (vezi toată discuția)