Pe 26 mai 2011 am plecat de la locul anterior de munca fara preaviz,unde mi s-a zis de catre patron ca imi va inchide disciplinar contractul de munca prin lipsa nemotivata.
Am acceptat ca mi se va inchide disciplinar contractul insa mi s-a refuzat sa mi se predea actele de incetare a CM.Dupa multe incercari si reclamatii la ITM am luat intr-un final actele si am fost surprinsa sa aflu ca CM a fost inchis in data de 8 septembrie 2011,actele fiindu-mi date in data de 15 septembrie.
In data de 2 august 2011 m-am angajat la alt loc de munca unde am dat o declaratie pe propria raspundere ca nu mai sunt angajata nicaieri.(eu stiind ca nu mai sunt angajata la vechiul loc de munca si considerand ca mi s-a inchis contractul de munca).
Intrebare mea este:care sunt consecintele in cazul meu?apar inregistrata cu 2 CM de 8 ore norma la 2 firme diferite o perioada de o luna si 6 zile.Practic cele 2 contracte se suprapun.
Ma poate afecta intr-un fel acest lucru?Nu stiu... sa platesc vreo amenda ceva sau sa nu mai pot beneficia de indemnizatia de crestere a copilului sau pensie?
Astept raspunsul dvs.
Multumesc anticipat:help:
Revin cu inca o intrebare legata de acest subiect.
As dori sa stiu daca mai pot luat de la Adminitratia Financiara fisa fiscala pe anul 2010 si adeverinta de vechime?
Mai pot face acest lucru?Si care este prcedura.Trebuie sa fac o cerere sa platesc o taxa ceva?
Multumesc anticipat.
Contract de munca
Razvan121
La 1 Septembrie am fost chemat in biroul patronului unde am fost anunțat ca de la aceasta data intru 11 zile in concediu timp in care sa-mi caut un alt ... (vezi toată discuția)