avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... sporuri la salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

sporuri la salariu

ce spor pentru conditiile periculoase de munca poate avea un asistent medical angajat la un centru privat de dializa
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:54, 13 Decembrie 2011
Sporurile la salariu sunt negociate ... Fostul CCMN stipuca ca, sporurile minime ce se acorda in conditiile prezentului contract sunt:
a) pentru conditii deosebite de munca, grele, periculoase sau penibile, 10 % din salariul de baza;
b) pentru conditii nocive de munca, 10% din salariul minim negociat la nivel de unitate;
.......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor izolare, inaltime, toxicitate! hazard80 hazard80 Legea si articolul de lege la fiecare.... este foarte important! (vezi toată discuția)
Acasa.v acasa.v acasa.v de ce drepturi in plus se bucura un angajat care lucreaza intrun mediu greu si toxic fata de unul in conditii normale ce lege reglementeaza acest lucru (vezi toată discuția)
Sporuri nelugigi nelugigi As dori sa stiu de ce sporuri si mai ales daca am dreptul la anumite sporuri. Lucrez intr-o banca si am cerut sau mai bine am intrebat contabila daca nu cumva, ... (vezi toată discuția)