avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1933 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general factura fiscala
Discuție deschisă în Contabilitate în general

factura fiscala

a-si dori sa stiu daca o persoana care are un if si nu este platitor de tva poate emite factura fiscala catre un ii,pfa,if si daca acesta din urma isi poate inregistra in contabilitate aceasta factura.mentionez ca domeniul de activitate al if este comert cu produse cosmetice
Cel mai recent răspuns: brasovbrasov , utilizator 17:02, 13 Decembrie 2011
da se poate emite factura, fara nici un fel de probleme, la fel se poate inregistra in contabilitatea singurul aspect care este diferit este acela ca nu se poate deduce TVA-ul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura if eleonor eleonor am o intreprindere familiala cod caen 4775 comert cu amanuntul produse cosmetice in magazine specializate si unii din clienti (care detin pfa,ii,if,societati ... (vezi toată discuția)
Pfa neplatitoare tva marinescu@pl marinescu@pl Buna ziua am mai multe nelamuriri 1. sunt PFA neplatitoare de va si doresc sa fac comert online cu cosmetice. Emit facturi cu sau fara TVA? cum este ... (vezi toată discuția)
Vreau sa vand programe facute de mine Lorant Lorant Buna. Sunt un programator din Romania si as dorii sa imi vand produsele pe internet. As avea nevoie de niste informatii daca ma poate ajuta cineva. Am fost la ... (vezi toată discuția)