avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1107 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Maine am termen insa nu am primit citatie, ce trebuie ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Maine am termen insa nu am primit citatie, ce trebuie sa fac?

maine tre sa ma prezint la tribunal si nu am primit citatie acasa. ce trebuie sa fac ? :sorry:
Cel mai recent răspuns: adutzus , utilizator 17:23, 13 Decembrie 2011
din cate stiu trebuie sa te prezinti la una din salile de judecata din incinta tribunalului. fiecare sala are la intrare o lista cu persoanele care trebuie sa fie prezente in acea sala in ziua respectiva

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu am fost citata pentru primul termen al apelului bianca2012 bianca2012 Buna ziua. Am depus cerere de apel in termen in care am mentionat ca motivele apelului le voi depune pana la prima zi de infatisare. Am gasit pe site-ul ... (vezi toată discuția)
Prezenta la termenul de judecata tromar tromar Care este baza legala care imi da dreptul sa ma prezint la proces, in ziua si la data la care am fost citat, (litigiu de munca) si cum se ponteaza aceasta zi ? (vezi toată discuția)
Citatie rasvi2005 rasvi2005 daca nu sunt citat intr-un dosar penal ca martor, am obligatia sa ma prezint in instanta daca intâmplator sunt in incinta judecatoriei? (vezi toată discuția)