avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... timp de redactare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

timp de redactare

buna ziua! cat timp dureaza redactarea unei hotarari judecatoresti? am av ultima infatisare in data de 3 noiembrie si pana pe 13 dec nu am primit hotararea. este normal??
Cel mai recent răspuns: crisstell , utilizator 16:00, 14 Decembrie 2011
Hotararile civile se redacteaaza in 30 de zile de la pronuntare si apoi se comunica partilor.
Verificati in prealabil la arhiva instantei daca hotararea a fost redactata, iar daca inca nu este redactata, formulati o cerere pentru urgentarea redactarii hotararii.
Va multumesc pt raspuns! Astazi am primit hotararea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pronuntare ContSters132194 ContSters132194 Buna ziua, As dori sa aflu cat dureaza o pronuntare la Tribunalul Bucuresti. Am avut doar o singura infatisare, sectia 8-litigii de munca- si s-a si hotarat ... (vezi toată discuția)
Motivarea sentintei- in cat timp de la ultimul termen? macmillan macmillan Exista vreun termen privind motivarea sentintei? In 22 iulie a fost ultimul termen iar de atunci nu am primit nici o instiintare iar pe site apare doar ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca - cum se poate intra in posesia ei? adrian_chivu2001 adrian_chivu2001 Buna ziua Domnilor,am avut un proces(recurs) pe data de 10 noiembrie anul curent si nici pana la aceasta data nu am intrat in posesia hotararii ... (vezi toată discuția)