avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie si concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie si concediu de odihna

Buna ziua!

Doresc sa demisionez de la firma la care lucrez, perioada de preaviz este de 20 zile lucratoare. Pentru anul in curs mi se cuvin 10 zile de concediu de odihna. Cum sa procedez sa pot sa imi iau si concediul?

Multumesc pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:19, 13 Decembrie 2011
Va luati concediul de 10 zile iar apoi dupa ce reveniti intrati in preaviz
Puteti sa va depuneti demisia, si totodata o cerere de concediu.
Din cele 20 de zile de preaviz, stati doar 10 si celelalte 10 sunt CO.
Pe perioada preavizului puteti benefica de CO , asa cum a spus colegul nostru @procmarci... termenul de preaviz este cel mentionat in c.i.m.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lichidare la zi Tamara1987 Tamara1987 Buna ziua, Am o nelamurire si de aceea m-as bucura mult daca m-ar putea ajuta cineva in acest sens. Situatia e urmatoarea: in data de 09.05.2013, mi-am dat ... (vezi toată discuția)
Demisie si concediul de odihna in acelasi timp ? danyk1 danyk1 Sunt in preaviz , iar in aceasta perioada am luat 8 zile de concediu de odihna . intrebarea mea este : daca mi s-a acordat legal CO ? ,sau mi se va ... (vezi toată discuția)
Referitor demisie dana.iorga dana.iorga buna ziua, va rog sa ma sfatuiti cum sa procedez .doresc sa demisionez de la actualul loc de munca dar am cumparat deja bilete pentru a pleca in concediul de ... (vezi toată discuția)