La 20 de metri de poarta casei mele, este o baraca, unde de dimineta pana seara, vara, iarna, urla muzica. Cineva, vinde acolo muzica. Un fost angajat al primariei.Asta nu de azi de ieri, ci de vreo 6-7 ani. Cand se inbata, individul da sonorul la maxim si trebuie sa plec de acasa.
Acum 2 saptamani, dupa o astfel de repriza, nu am mai rezistat si l-am reclamat la OPC. Acestia mi-au raspuns ca nu este treaba lor si au redirectionat mesajul la Garda de Mediu. Doi inspectori de acolo, au venit la Primarie, si cu un angajat de aici au plecat pe teren sa constate veridicitatea celor reclamate. Prima lor grija a fost sa-i spuna individului cine a indraznit sa-l reclame. In rest, nici o schimbare. Muzica canta la fel.
Este legal? Ce lege ne protejeaza linistea? Este legal ca mi-au deconspirat numele? Individul poate pune pe cineva sa-mi faca rau acuma.
Ce ma invatati sa fac ca sa scap de cosmarul asta? Cui trebuie sa ma adresez?
Cu stima,
nidara
Muzica din parcuri
alexi
Sarbatori fericite !
Locuiesc intr-o zona linistita(asa cum imi doresc), insa de cateva zile in parcul din apropiere au fost aduse niste instalatii ca acelea ... (vezi toată discuția)
Zgomot în bloc
eugen_r2
Bună ziua,
Unul dintre vecinii mei obişnuieşte să asculte muzică la un volum din cale afară de mare. De obicei ascultă ziua. Discuţiile cu persoana ... (vezi toată discuția)