avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... credit cu acte false
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

credit cu acte false

UN FRATE A FACUT UN CREDIT DE CONSUM CU ACTE FALSE SI IMTOCNIT O FISA FISCALA FALSA SI O ADEVERINTA DE VENIT AVAND O STAMPILA DEA FIRMEI UNDE LUCARA,CREDITUL IA FOST APROBAT RIDICAT PRODUSELE RESPECTIVE,RATELE LEA PLATIT LA TIMP DAR MIE TEAMA CA NU CUMVA BANCA SA FACA INVESTIGATI SA DESCOPERE ACEL FALS.
Ultima modificare: Marți, 13 Decembrie 2011
mihai0888, utilizator
Cel mai recent răspuns: CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 , Traducator autorizat 21:34, 13 Decembrie 2011
POATE PATII CEVA DACA SE DESCOPERA ACEL FALS?RATELE LE PLATESTE LA TIMP
Ultima modificare: Marți, 13 Decembrie 2011
mihai0888, utilizator
Da poate pati! va dati seama ca este infractiune....
Daca plateste in continuare nu o sa se sesizeze nimeni.
daca le plateste la timp nu va avea probleme desi este infractiune, ei nu stau sa verifice decat atunci cand apar probleme de neplata daca deja v-a acordat creditul nu vor mai verifica decat asa cum spuneam in caz de neplata.
bun ce ar putea facea in situatia aceasta? in afara de faptul ca sa-si plateasca creditul, sa plateasca integral, si sa speram sa nu se investigeze nimic

Alte discuții în legătură

Adeverinta falsa - urmari m4nonfire m4nonfire Buna ziua. As avea nevoie de o informatie ...un sfat. In urma cu doi ani impreuna cu sotia am reusit sa iau un credit ipotecar.. cu adeverinte false. La acea ... (vezi toată discuția)
Credit cu acte false DontuSorin DontuSorin Buna ziua. Am o urgenta problema.Fratele meu lucreaza la mine la firma,mi-a cerut fisa fiscala si o adeverinta de salariu pt credit,le-am dat iar apoi el le-a ... (vezi toată discuția)
Acte false cituevelina cituevelina Buna seara ! Am o prietena care a facut un imprumut la o banca cu acte false , dar actele nu au fost falsificate de ea , dar avea cunostinta despre aceasta ... (vezi toată discuția)